Najnovšie recenzie zo sekcie Bezdrôtové telefóny
- dizajn, funkcie, displej
- vyzváňacie melodie
- Kvalitný telefón za dobrú cenu
Telefón Panasonic je kvalitný,jeho dosah po vybratí z nabíjacej základne som skúšal v rámci pozemku 50m a príjem bol kvalitný.Odporúčam ho kupiť cez E-shop v OKAY ušetrite 4€.Prakticky skoro všetok tovar objednaný cez E-shop v OKAY je lacnejší ako tovar v predajni.Objednávky konkrétného tovaru Vám z radosťou vypíšu v predajni predavači,zaplatíte tovar a za 3 dni si poň prídete.
- maximálna spokojnosť
- som zatial spokojny
- Slnil moje očakávanie. Je ľahký, pre moje potreby má dostatočnú pamäť, má jednoduché intuitívne ovládanie a malú spotrebu v stand by.
- slabý zvuk pre signalizáciu prichádzajúceho hovoru
OK
- Nic
- Jednoduchý a funkčný
- Škoda že tento nemá podsvietene tlačítka. Ale to ma vyššia kategoria
Spokojnosť
človek chcel vratiť tovar ktorý bol kupovaný na firmu, lebo produkt nevyhovoval, lenže odpoved bola taká ze je to na firmu tak sa to neda reklamovať, ibaže by to bolo napisane v obchodnych podmienkach , čo nieje .... (myslím stranka lacne-nakupy.sk) viete je to klamstvo co tu predvadzate, a zavadzate ludi, a este na drzosť nieste prvy ani posledny kto takto dopadol.....nech si ludia davaju pozor, a neobjednavajte na firmu nic lebo vam nic nevratia. som nespokojny zakaznik...
Celkova spokojnost...
- veľký displey, čitateľná a veľké písmo
- slabá škála melódií
telefón je super
cena, parametre, vzhľad
- dobra cena
- funguje dobre
telefon je jednoduchi a nie su žiadne problemi
- Dobré technické parametre.
- Dve a viac staníc + funkcia INTerkom.
- Ľahká obsluha.
- Slabšia intenzita zvonenia.
Odporúčal by som to, ale čas ukáže.
- vhodny pre vacsiu domacnost- nemusim behat hore- dole schodami
- jednoduche ovladanie aj instalacia
- tiche zvonenie, aj napriek tomu, ze telefon je nastaveny na maximum, no zatial pocujeme vsetci dobre :)
vyhovuje nasim poziadavkam
- vzhľad, obsluha, kvalitné prevedenie
kvalitný telefón za dobrú cenu
- Tento bezšnúrový telefón disponuje veľkým počtom užitočných funkcií, takže sa môže požívať pri rôznych situáciach.
- nemám
Potreboval som bezšnúrový telefón s veľkým počtom funkcií, nakoľko mám veľa kontaktov aj do zahraničia.
- Všetko v poriadku
Odporúčam
- komplikované menu
Mohol by byť na používanie jednoduchší
Spokojnosť
- prehladny, velke pismena, lahka manipulacia
- nic
telefon odporucam, vhodny aj pre dochodcov, velke tlacidla aj pismena
Zobrazujem 101 - 120 zo 298 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...15 Ďalšie »